Coaching

JKPN geeft workshops, trainingen en seminars

Organisatie

JKPN organiseert evenementen, trainingsweekenden en activiteiten.

Hulp en ondersteuning

JKPN biedt hulp met advies en training of persoonlijke ondersteuning

Muzikaal

Muz Muzikaal wordt er nog wel wat gevraagd. Arangementen worden veelal geschreven voor volwassenen en deze arrangementen moeten dus aangepast worden. Ook het repeteren en aanleren van repetoir gaat wezenlijk anders dan bij volwassenen.

Marketing

Mar Muzikaal kun je de zaak op orde hebben, maar hoe kom je nu aan voldoende leden om het koor ook levensvatbaar te krijgen en houden? Een wezenlijke zaak die niet eenvoudig is met jeugd van diverse leeftijden.

Pedagogisch

Ped Dan is er een koor en dan? Hoe hou je ze gemotiveerd? Betrokken? En hoe leer je ze het beste nieuwe dingen? Allemaal vragen waarop onze experts het antwoord hebben.

 

Een jeugdkoor is geen versimpelde versie van een volwassenkoor. Alles is anders. De stemhoogtes, repertoirekeuze, de stijl van de arrangementen maar ook de concentratieboog, de motivatie en de ambitie. High speed repeteren en je input aanpassen aan de belevingswereld van de jongeren is essentieel. Dat is de manier om je koor in balans te houden. Weinig afvallers en trouwe betrokken zangers. 
Marlous Luiten
Marlous Luiten
Zangcoach/Arrangeur

Onze experts

Bij een jeugdkoor heb je te maken met veel verschillende doelgroepen. Je hebt te maken met ouders en met kinderen. En die moet je weer onderverdelen in kinderen, pubers en jong-volwassenen. Ieder met een eigen taal en eigen communicatiemiddelen. Om ze allemaal te bereiken en te betrekken vraagt om een kennis van zaken.
Oscar Groenewout
Oscar Groenewout
Marketing expert

 

Een repetitie met een jeugdkoor is hetzelfde als lesgeven aan een klas. Je hebt te maken met verschillende individuen. Elk individu met zijn/haar eigen leerstijl, spanningsboog en onderwijsbehoefte. De kunst is om een balans te vinden tussen heel veel plezier maken, orde te houden en het maximale uit ieder kind en de groep als geheel te halen.
Myrthel Groenewout
Myrthel Groenewout
Onderwijskundige/pedagoog

Bij JKPN kunt u terecht voor diverse arrangementen.
Deze zijn te verdelen in 4 groepen.

 

  1. Basisarrangementen: Deze arrangementen kiest u uit een bestaande lijst en kunnen door meerdere koren besteld en gebruikt worden. Deze lijst wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe nummers uit de top 40. 
  2. Exclusieve arrangementen: Nadat u een keuze uit de lijst met arrangementen heeft gemaakt en u de betaling heeft afgerond zijn deze uitsluitend door de directe afnemer te gebruiken. Het betreffende arrangement zal daarna ook niet meer in de lijst te vinden zijn. 
  3. Maatwerk, niet exclusief: wij maken op uw verzoek een arrangement. Deze zal daarna ook op de lijst te vinden zijn en door andere koren besteld kunnen worden. 
  4. Maatwerk exclusief: Wij maken op uw verzoek een arrangement. Uw koor is het enige dat dit arrangement uitvoert. 

Voor alle arrangementen geldt dat er desgewenst ook oefen-mp3's besteld kunnen worden. Hierop is het arrangement ingezongen. Kinderen en jongeren kunnen hiermee thuis oefenen. Hun eigen stem zit op de linker speaker, de andere stemmen op de rechter. Ze kunnen met hun telefoon en oortjes in uitstekend oefenen. 

 

Voor vragen of onze lijst met arrangementen:

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief